Freelancers

in de kinderopvang

Betere inkomsten voor freelancers
Goedkoper voor de opdrachtgever

Veel gestelde vragen - Freelancen en ZZPGefeliciteerd, hartstikke leuk dat je een kindercentrum hebt gevonden waar je vast aan de slag kan, een mooi compliment. Volgens onze Algemene Voorwaarden moet het kindercentrum en jijzelf schriftelijk een verzoek indienen.

Afhankelijk van de afspraken die je met jouw werkgever hebt, kun jij in loondienst zijn en ook als ZZP'er aan de slag.

Wij van Tadaah beoordelen jou niet op jouw functioneren. De organisaties bij wie je opdrachten heb uitgevoerd krijgen de mogelijkheid om jou te beoordelen. Bij goede beoordelingen krijg je een ster bij jouw profiel. Je kunt per opdracht maximaal 5 sterren ontvangen. Het gemiddelde van alle sterren wordt weergegeven bij jouw profiel. Dat is fijn om te weten voor toekomstige opdrachtgevers.

Om zelfstandige of ZZP'er te worden moet je jezelf registreren bij de Kamer van Koophandel. Je kunt online op www.kvk.nl de gegevens invullen en dan een afspraak maken om de inschrijving te voltooien. Of klik op de link: https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/inschrijven-onderneming-eenmanszaak/ Doelomschrijving bij de inschrijving bij de KvK: "Het leveren van pedagogische diensten aan kindercentra inhoudende de verzorging, de opvoeding en het bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Een en ander conform de bepalingen in artikel 1.1. aan de Wet Kinderopvang.

Nee, de freelancer wordt niet gecontroleerd door de GGD

De voorwaarden kun je vinden op de website van kvk.nl en belastingdienst.nl. Ook zijn er filmpjes van KvK op Youtube waar dat wordt uitgelegd. Link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLbE4XGSrywI3WmmjX7GyuielWPMj_ZOZM Doelomschrijving bij de inschrijving bij de KvK: "Het leveren van pedagogische diensten aan kindercentra inhoudende de verzorging, de opvoeding en het bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Een en ander conform de bepalingen in artikel 1.1. aan de Wet Kinderopvang.

Als je al zelfstandige of ZZP'er bent, staat je al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Je hoeft je niet opnieuw in te schrijven om aan de slag te gaan bij Tadaah. Het is voor jou dus extra makkelijk en aantrekkelijk om bij Tadaah deel te nemen! Let er wel op dat de doelomschrijving bij de inschrijving bij de KvK is: "Het leveren van pedagogische diensten aan kindercentra inhoudende de verzorging, de opvoeding en het bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Een en ander conform de bepalingen in artikel 1.1. aan de Wet Kinderopvang. SBI code kinderopvang: 88.91 Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk 88.91.1 Kinderopvang SBI code pedagogen: 86.91.3 Praktijken van Pschotherapeuten, Psychologen en Pedagogen