Freelancers

in de kinderopvang

Betere inkomsten voor freelancers
Goedkoper voor de opdrachtgever

Veel gestelde vragen - Facturen en BetalingenOp Tadaah.nl worden jouw uren/tarieven bij gehouden en is er de mogelijkheid om jouw facturen op te maken en versturen door middel van een standaard factuurtemplate.

Je staat vrij om zelf jouw tarief als zelfstandige binnen Tadaah te bepalen. De meeste zelfstandigen bij Tadaah vragen tussen 20 en 35 euro per uur.

Reiskosten worden niet door alle organisaties vergoed. Je kunt deze wel altijd van de belasting aftrekken.

Op Tadaah.nl worden jouw uren/tarieven bij gehouden en is er de mogelijkheid om jouw facturen op te maken en versturen door middel van een standaard factuurtemplate.

Op Tadaah.nl worden jouw uren/tarieven bij gehouden en is er de mogelijkheid om jouw facturen op te maken en versturen door middel van een standaard factuur template.

Je bent als ZZP'er eigen ondernemer, dus dat betekent dat jij zelf in overleg met je opdrachtgever bepaalt hoe vaak jij factureert. De meeste kiezen voor maandelijks factureren. De meeste opdrachtgevers willen een factuur per maand, dat scheelt een boel administratief werk.

Nee, je stuurt zelf jouw facturen naar de opdrachtgevers en deze betalen jou dan uit. Voor het opmaken van jouw factuur kun je gebruikmaken van de bestaande factuur template in het Tadaah programma.

Als freelancer kun je in Tadaah de facturen voor elke maand bekijken, daarop staat hoeveel uren je hebt gewerkt en voor welk tarief. Je stuurt deze facturen zelf naar de opdrachtgevers en deze betalen je dan uit. Voor het opmaken van jouw factuur kun je gebruikmaken van de bestaande factuur template in het Tadaah programma.