aug 24, 2021
Pedagogisch medewerker Babygroep
Kindercentrum de Wijsneusjes B.V., Almere

Pedagogisch medewerker gezocht voor op de babygroep – 30-36 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zoeken per 1 december 2021 een enthousiaste, verantwoordelijke en flexibele pedagogisch medewerker met extra specialisme in zorg voor baby's van 0-1 jaar. Als babyleidster herken je alle signalen van baby's en beheers je de technieken die ook goed bruikbaar zijn in groepssituaties én interessant zijn voor ouders. Het is dan jouw taak om te zorgen voor een emotioneel veilige sfeer en uitnodigende speel -leer omgeving voor onze kinderen. Verder verwachten wij dat je je kan vinden in onze visie en handelt vanuit je pedagogische kennis naar ons beleidsplan.

Functie-eisen:

Bedrijfsprofiel:

Kinderopvang Sterrenrijk is een kinderdagopvang gelegen in Nobelhorst, waar hoogstaande kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De opvang vindt plaats in een veilige, warme en huiselijke kinderdagopvang met horizontale groepen. Gezonde voeding vinden wij ook erg belangrijk, daarom krijgen de kinderen iedere dag een warme maaltijd aangeboden.

Wij bieden jou:

Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kinderopvang Sterrenrijk sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan nu je CV, motivatiebrief en foto naar ons!

Als je vragen hebt over de vacature, kun je gerust contact met ons opnemen.

Team Sterrenrijk


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2139.0 - 2913.0
Telefoon 0365260890
Email administratie@kinderopvangsterrenrijk.nl