jun 24, 2021
Pedagogisch medewerker babygroep
Spelen buitenshuis, Amsterdam

Als pedagogisch medewerker op onze baby / dreumes lever je een grote bijdrage in de ontwikkeling van kinderen. Door de start die jij ze geeft groeien ze op tot nieuwsgierige dreumesen. Op onze baby / dreumes groepen van maximaal 8 kinderen heb je volop de tijd en aandacht voor ieder kind.

Wij bieden jou:

Wie ben jij?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de risico's opzoeken en samenwerken met leuke collega's, is waar jij met liefde 's morgens je bed voor uitspringt. Jou ideale baan is tussen de kinderen. Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. En dat is precies wat je bij ons mag doen!

Ben jij enthousiast, actief en positief ingesteld, heb jij een Yes we can attitude en liggen jouw kwaliteiten in de kinderopvang, en beschik je over de juiste opleiding conform CAO kinderopvang, spreek je goed Nederlands en heb je ook geen moeite met de Engelse taal?

Twijfel niet! Wij willen jou leren kennen!

Wat ga je doen?

Je gaat werken met een gezellig en enthousiast team. Je krijgt een vaste groep waarbij je de mentor word van een deel van de kinderen. Je werkt nauw samen met jouw locatie manager. Je staat per dag met één andere leidsters op een groep van maximaal 8 baby's / dreumesen. Gedurende de dag heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de invulling van je werkzaamheden in samenwerking met jouw vaste collega's. Je speelt geregeld buiten met de kinderen en draagt zorg voor een fijne overdracht naar ouders.

informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Soraja Peltenburg:
06 14 73 29 24 of info@spelenbuitenshuis. nl
Solliciteren kan ook via de website van Spelen buitenshuis, www.spelenbuitenshuis.nl


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2128.0 - 2899.0
Telefoon 0614732924
Email info@spelenbuitenshuis.nl