jun 24, 2021
Pedagogisch medewerker VVE peutergroep
Spelen buitenshuis, Amsterdam

Op onze VVE peutergroep met maximaal 15 kinderen. Begeleid je de kinderen van 2 tot 4 jaar de dag door. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Plezier staat voorop! Je helpt hen met opgroeien, je begeleid en ondersteund. Je helpt de allerkleinsten spelenderwijs het leven te ontdekken. Je steunt ze bij hun ontwikkelingsstappen. Door de start die jij ze geeft bloeien ze uit tot nieuwschierige kleuters. 
 

Wij bieden jou:

Wie ben jij?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de risico's opzoeken en samenwerken met leuke collega's, is waar jij met liefde 's morgens je bed voor uitspringt. Jou ideale baan is tussen de kinderen. Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. En dat is precies wat je bij ons mag doen!

Ben jij enthousiast, actief en positief ingesteld, heb jij een Yes we can attitude en liggen jouw kwaliteiten in de kinderopvang, en beschik je over de juiste opleiding conform CAO kinderopvang, spreek je goed Nederlands en heb je ook geen moeite met de Engelse taal?

Twijfel niet! Wij willen jou leren kennen!

Wat ga je doen?

Je gaat werken met een gezellig en enthousiast team. Je krijgt een vaste groep waarbij je de mentor word van een deel van de kinderen. Je werkt nauw samen met jouw locatie manager. Je staat per dag met één andere leidsters op een groep van maximaal 8 baby's / dreumesen. Gedurende de dag heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de invulling van je werkzaamheden in samenwerking met jouw vaste collega's. Je speelt geregeld buiten met de kinderen en draagt zorg voor een fijne overdracht naar ouders.

informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Soraja Peltenburg:
06 14 73 29 24 of info@spelenbuitenshuis. nl
Solliciteren kan ook via de website van Spelen buitenshuis, www.spelenbuitenshuis.nl


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2128.0 - 2899.0
Telefoon 0614732924
Email info@spelenbuitenshuis.nl