jun 21, 2021
Pedagogisch medewerker KDV/ BSO/ Peuterspeelzaal/ IKC
Vlietkinderen, Voorburg

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de kinderopvang? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Wij hebben diverse mooie vacatures voor pedagogisch medewerkers.

Pedagogisch medewerker KDV/ BSO/ Peuterspeelzaal/ IKC

Maatschappelijke kinderopvangorganisatie Vlietkinderen heeft locaties in Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Bij verschillende locaties in ons werkgebied hebben we hele leuke vacatures. De aangeboden uren variëren van zeer flexibel tot vaste uren per week. Er zit vast wel iets bij dat bij jou past.

Wij zoeken breed inzetbare, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers voor onze kinderdagverblijven of BSO’s of misschien werk jij liever in een combifunctie in één van onze kindcentra? Wij hebben afwisselende jobs waar je in contact komt met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Naast het verzorgen van de kinderen, ben je bezig met hun ontwikkeling. Met de activiteiten die je aanbiedt, sluit je aan bij de belevingswereld van de kinderen.

Wij vragen van jou:

Wij bieden jou als pedagogisch medewerker:

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct. Solliciteer dan direct via solliciteer@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met Chantal Roodakkers, manager kinderopvang, of bel via 06 12 62 88 97.


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 06 12 62 88 97
Email solliciteren@vlietkinderen.nl