jun 7, 2021
Pedagogisch Medewerker BSO
Koningskinderen, Bussum

Pedagogisch medewerker BSO

Ben jij die ervaren BSO medewerker die altijd al in een sprookjesachtige omgeving heeft willen werken? Voel jij je thuis in het atelier, de gymzaal of ben je het liefst buiten? Ben jij energiek en gek op het verzinnen van activiteiten waarbij je onze kinderen stimuleert en uitdaagt?

Dan zijn wij opzoek naar jou.

Koningskinderen groeit en daarom zijn wij voor onze vestigingen in Bussum, Naarden, Laren en Hilversum opzoek naar pedagogisch medewerkers voor de BSO ( 15 tot 25 uur).

 

Wie zijn wij:
Koningskinderen is een kinderdagverblijf die zich richt op kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een sprookjesachtige omgeving. Een plek waar we de kinderen het gevoel willen geven dat ze thuis zijn. Een plek ook waar wij de kinderen stimuleren in hun totale groei en ontwikkeling. Kinderen krijgen daarbij de ruimte om dat op hun eigen manier te doen. Tijdens de vele (knutsel)activiteiten en feesten die wij op de BSO organiseren, prikkelen wij de creativiteit en leren wij de kinderen het ritme van het jaar te herkennen. Het vaste dagprogramma zorgt voor een zekere rust en stabiliteit, zodat de kinderen goed weten waar ze aan toe zijn. Maar ook de gezonde en veilige omgeving en het speciaal ontwikkelde voedingsbeleid onderscheiden Koningskinderen van veel andere kinderopvangorganisaties.

Wij bieden jou:

Wij verwachten van pedagogisch medewerkers:

Zie jij jezelf bij Koningskinderen werken bij een van onze vestigingen, reageer dan snel door je CV te sturen naar sollicitaties@konings-kinderen.nl.

 

 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0356910300
Email k.spijkers@konings-kinderen.nl