mei 20, 2021
Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf EigenWijs Wateringen
Stichting Rijswijkse Kinderopvang, Rijswijk

Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf - 4 dagen per week - 36 uur per week

Over ons:

Voor ons nieuwe EigenWijze locatie in Wateringen zoeken wij een EigenWijze medewerker.

Bij EigenWijs geven we de aangeboren talenten van kinderen de ruimte, zodat ieder kind op een natuurlijke manier zorgeloos kan spelen en leren. Klinkt vanzelfsprekend, maar is best Eigenwijs! Wij laten ons daarbij inspireren door de visie van Reggio Emilia en door Pikler. Onze EigenWijze medewerkers bedenken dagelijks bijzondere activiteiten waarin de natuur, creativiteit en beweging centraal staat.

Jij bent:

Een enthousiaste en ervaren medewerker die zich helemaal kan vinden in onze EigenWijze visie en werkwijze. Wij lezen dat graag terug in je motivatiebrief.

Wij vragen:

Wij bieden:

Contact:

Wil je meer weten of heb je vragen? Bel dan met Anja, manager EigenWijs: 06 29409647, appen of mailen kan ook: anja@eigenwijsekids.nl Meer informatie over EigenWijs vind je op; https://www.eigenwijsekids.nl/

Solliciteren?
Kan je niet wachten om mee te helpen aan de opbouw van ons nieuwe kinderdagverblijf? Druk op de button "solliciteer" op onze website: https://www.kinderopvang-plein.nl/vacatures/vacatures_item/t/pedagogisch_medewerker_kinderdagverblijf_wateringen_eigenwijs en vertel ons waarom we jou niet mogen missen.
 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2128.0 - 2899.0
Telefoon 0629409637
Email werken@kinderopvang-plein.nl