apr 14, 2021
Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang IKC
Stichting Rijswijkse Kinderopvang, Rijswijk (ZH)

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang per week 16-20 uur

Over ons:

Kinderen leren de hele dag door. Tijdens onderwijstijd, tijdens de kinderopvang en ook in de vrije tijd. Wij werken vanuit de behoeften en interesses van het kind in de uitdagende en rijke leeromgeving van ons kindcentrum.
Bij Kindcentrum Snijders in Rijswijk staan we voor het ontdekken en ontwikkelen van het talent van ieder kind. We helpen de kinderen om te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. We vinden het belangrijk dat kinderen leren om verantwoordelijkheid te nemen en zelf keuzes te maken.

Jij bent:

Iemand die zich graag verder wil ontwikkeling binnen een IKC, dus je wilt zowel in de kinderopvang als in het onderwijs een betekenisvolle rol hebben.
Je bent communicatief sterk, je neemt initiatief en zet dit in voor een goede samenwerking binnen en buiten SRK en natuurlijk vooral met onderwijs.
Je kunt op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen.
Natuurlijk zorg je voor een goede sfeer op onze locaties, waardoor het voor kinderen en ouders een veilige plek is, waar tijd voor hen is en waar ze graag komen.
Jij zit boordevol energie en bent altijd in beweging! Je bent gek op leuke activiteiten en wel te porren voor een beetje uitdaging. Jij neemt kinderen serieus en daagt ze uit om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten. Je schudt in no time een activiteit uit je mouw waar je kinderen van alle leeftijden mee inspireert.
Natuurlijk ben je ook een georganiseerd type die weet wat er moet gebeuren en altijd klaar staat voor de kinderen, ouders en collega’s.
Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan verdere ontwikkeling van ons kindcentrum in samenwerking met onderwijs.

Wij vragen:

Je hebt een pedagogisch diploma, liefst niveau 4, op zak waarmee je met kinderen van 4-12 jaar mag werken, de diplomalijst is recent uitgebreid voor het werken op de BSO dus kijk op; https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/kwalificatie-eis_pedagogisch_medewerker.pdf
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent in elk geval beschikbaar van 14.00 uur tot 18.30 uur en in de schoolvakanties hele dagen.

Wij bieden:

Contact:

Meer weten?
Bel of app: Helen Reumer, vestigingsmanager 06-29409642 of Ellen de Bruin W&S 06-29409637, zij vertellen je graag meer over deze leuke functie.
Meer informatie over Kindcentrum Snijders vind je op: https://kcsnijders.nl/
Voor meer informatie over Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) en haar merken kijk op: https://www.kinderopvang-plein.nl/
Deze uitdagende baan mag je niet missen, druk op de button “solliciteer”. We gaan graag met je in gesprek!
 

Regio

Rijswijk

Opleidingsniveau

MBO niveau 4


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2.128 - 2899.0
Telefoon 0629409637
Email werken@kinderopvang-plein.nl