apr 14, 2021
Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang
Stichting Rijswijkse Kinderopvang, Rijswijk (ZH)

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang per week 16 uur

Over ons:

Up is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met veel ervaring en enthousiasme. We zijn er voor alle kinderen, van actiehelden tot chill seekers, van baby tot tiener en (bijna) puber. We zijn er voor de kinderen en voor jou!

Bij onze locatie Delft Up Alkemadestraat bieden we kinderopvang na schooltijd, in de vakanties en op vrije dagen in basisschool Het Mozaïek in Delft. We sluiten aan op de visie van de school: groeien als mens en jezelf worden. Past dit bij jou?
Kinderen kunnen er leren en spelen in een veilige omgeving, waar je ook gewoon heel veel lol hebt. Met elke dag een coole activiteit binnen de thema’s vriendschap, natuur, technologie, cultuur en sport. Stroom je al over van de ideeën? Je kunt jouw uitdagende activiteiten bijvoorbeeld aanbieden in de grote gymzaal of onze uitdagende speeltuin.

Jij bent:

Je bent communicatief sterk, neemt initiatief en zet dit in voor een goede samenwerking binnen en buiten Up kinderopvang en natuurlijk vooral met onderwijs. Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de vestiging.
Je vindt het leuk om te vertellen waar je mee bezig bent, je bent nieuwsgierig en eerlijk, je durft vragen te stellen en je staat open voor de ideeën van anderen.
Je vindt het heerlijk om samen met de kinderen van 4-12 jaar avontuurlijke programma’s te bedenken waardoor de kinderen uitgedaagd om hun talenten te ontdekken. Ja, samen met de kinderen, want kinderparticipatie is echt jouw ding. Je kunt op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen.
Natuurlijk zorg je voor een goede sfeer op onze locatie, waardoor het voor ouders en kinderen een veilige plek is, waar tijd voor hen is en waar ze graag komen.

Verras ons met je expertise want dat maakt onze kinderopvang juist zo inspirerend, voor de kinderen en voor jou!

Wij vragen:

Je hebt een pedagogisch diploma op zak waarmee je met kinderen van 4-12 jaar mag werken, kijk op;
http://https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/kwalificatie-eis_pedagogisch_medewerker.pdf
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je bent in elk geval beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag middag en in de schoolvakanties hele dagen.

Wij bieden:

Contact:

Heb je vragen of wil je meer informatie, Annette van Welie, leidinggevende, vertelt je graag meer; telefoonnummer 06-11488275.
Wil je meer informatie over Stichting Rijswijkse Kinderopvang kijk op https://www.kinderopvang-plein.nl/kindercentra

Kan je niet wachten om ons team te komen versterken? Druk dan op de button solliciteer zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten!
 

Regio

Delft


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2.128 - 2.899
Telefoon 0629409637
Email werken@kinderopvang-plein.nl