apr 14, 2021
Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang IKC
Stichting Rijswijkse Kinderopvang, Rijswijk

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang per week 18 uur

Over ons:

Dit is een vacature voor een vaste BSO groep met kinderen, je kunt dus echt een band opbouwen met de kinderen in de uitdagende werkomgeving van ons kindcentrum.

Kindcentrum BuitenRijck is een locatie in de nieuwbouw wijk Rijswijk Buiten. Binnen de leerpleinen 0-6 en 6-12 jaar gaan onderwijs en kinderopvang hand in hand. Vertrouwen, veilig voelen, gezien worden en interesse; daar draait het bij ons om.

Onze drie pijlers zijn:

Jij bent:

Iemand die communicatief sterk is, initiatief neemt en dit inzet voor een goede samenwerking binnen en buiten SRK en natuurlijk vooral met onderwijs.
Je kunt op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen.
Natuurlijk zorg je voor een goede sfeer op onze locatie, waardoor het voor kinderen en ouders een veilige plek is, waar tijd voor hen is en waar ze graag komen.
Jij zit boordevol energie en bent altijd in beweging! Je bent gek op leuke activiteiten en wel te porren voor een beetje uitdaging. Jij neemt kinderen serieus en daagt ze uit om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten. Je schudt in no time een activiteit uit je mouw waar je kinderen van alle leeftijden mee inspireert.
Natuurlijk ben je ook een georganiseerd type, die weet wat er moet gebeuren en altijd klaar staat voor de kinderen, ouders en collega’s. Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons kindcentrum in samenwerking met onderwijs.

Wij vragen:

Je hebt een pedagogisch diploma op zak, waarmee je met kinderen van 4-12 jaar mag werken, zie de diplomalijst voor het werken op de BSO: https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/kwalificatie-eis_pedagogisch_medewerker.pdf
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
Je bent in elk geval beschikbaar van 13.45 uur tot 18.30 uur en in de schoolvakanties hele dagen.

Wij bieden:

Contact:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Regina Stork, leidinggevende, vertelt je graag meer; telefoonnummer 06-29409644.
Meer informatie over kindcentrum Buitenrijck vind je op https://kcbuitenrijck.nl/
Wil je meer informatie over SRK kijk op https://www.kinderopvang-plein.nl

Solliciteren? Kan je niet wachten om te gaan werken bij zo’n mooi en innovatief kindcentrum? Druk op de button solliciteer en vertel ons waarom we jou niet mogen missen. 
 

Regio

Rijswijk

Opleidingsniveau

MBO niveau 3 MBO niveau 4


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2.128 - 2.899
Telefoon 0629409637
Email werken@kinderopvang-plein.nl