apr 14, 2021
Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang
Kinderopvang Up, Rijswijk

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang per week 23-28 uur

Over ons:

Buitenschoolse opvang (BSO) Up Willem van Rijswijckstraat in Rijswijk staat voor ontdekken en groeien. Het ontwikkelen van talenten staat centraal. Wij helpen de kinderen op deze ontdekkingstocht door samen te koken in onze mooie woonkeuken, een workshop te geven in ons kunstatelier, lekker buiten te sporten of te helpen bij het huiswerk.
Natuurlijk drinken we als de kinderen uit school komen eerst een kopje thee aan de grote keukentafel in de woonkeuken waar het barst van de gezelligheid. Net als thuis rond de keukentafel even een praatje maken over de dag.

Jij bent:

Je bent communicatief sterk en zet dit in voor een goede samenwerking binnen en buiten SRK. Je vindt het leuk om te vertellen waar je mee bezig bent, je bent nieuwsgierig en eerlijk, je durft vragen te stellen en je staat open voor de ideeën van anderen.
Je kunt op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen.
Jij zit boordevol energie en bent altijd in beweging. Je bent gek op sportieve activiteiten en wel te porren voor een beetje uitdaging. Jij neemt kinderen serieus en daagt ze uit om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten. Of het nou gaat om sport, muziek, koken of knutselen. Jij schudt in no time een activiteit uit je mouw waar je kinderen van alle leeftijden mee inspireert.
Natuurlijk ben je ook een georganiseerd type die weet wat er moet gebeuren en altijd klaar staat voor de kinderen en ouders, zodat zij zich veilig, welkom en gewaardeerd voelen.

Wij vragen:

Je hebt een pedagogisch diploma op zak of een andere diploma, minimaal niveau 3, waarmee je op een BSO mag werken. De diplomalijst is zeker voor het werken op een BSO uitgebreid, vooral op gebied van sport, dans, muziek en andere creatieve opleidingen, kijk voor de diplomalijst op;https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wij bieden:

Contact:

Heb je vragen of wil je meer informatie, Yvonne Floris, vestigingsmanager, vertelt je graag meer; telefoonnummer 06-29409641.
Wil je meer informatie over SRK kijk op https://www.kinderopvang-plein.nl/

Solliciteren?
De sollicitatieprocedure bestaat uit een gespreksronde en een dagdeel meedraaien op de groep. Kan je niet wachten om ons team te komen versterken? Druk op de button ”solliciteer”, op onze website https://www.kinderopvang-plein.nl/vacatures
zodat we snel met elkaar in gesprek kunnen.

Regio

Rijswijk

Opleidingsniveau

MBO niveau 3 MBO niveau 4


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2.128 - 2.899
Telefoon 0629409637
Email werken@kinderopvang-plein.nl