feb 11, 2021
Pedagogisch medewerker KDV Almere 20 uur
Small Society B.V, Almere

Ben jij die warme, hartelijke en positief ingestelde pedagogisch medewerker? Kan jij altijd de rust bewaren en vind je het leuk om kinderen te zien ontwikkelen door al jouw zorg en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Almere zijn wij opzoek naar een pedagogisch medewerker voor 20 uur (vijf ochtenden)

Wat houdt het werk in?

Samen met je collega`s ben je verantwoordelijk voor de uitgebreid activiteitenprogramma voor de kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Het programma is gericht op het op een ongedwongen manier ontwikkelen van de motoriek, taalvaardigheden, sociaal communicatieve vaardigheden en het ontluikend rekenen. Je neemt initiatief in je dagelijks functioneren en werkt enthousiast samen met kinderen, ouders en collega’s. Je communiceert vlot, eerlijk en respectvol.

Wij vragen:

Wat bieden wij jou?

Een warm welkom en een boeiende baan van minimaal 20 uur in de week. Naast de Peuterspeelzaal kan je ook nog twee extra middagen werken op onze BSO! De omgangssfeer is informeel en binnen de organisatie wordt gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en inbreng van alle medewerkers. We bieden je in de eerste instantie een tijdelijk contract ( zeven maanden) die wij graag verlengen als er een wederzijdse klik is. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 6, min €2.116,- en max €2.887,- bij 36 uur).

Heb jij zelf kinderen? Leuk! Deze kunnen ook geplaatst worden bij ons op de opvang. Tarieven voor pedagogische medewerkers als klant (Small Society) zijn vastgesteld op het maximaal vergoedbare tarief die vanuit de belastingdienst vergoed wordt. Dit betekend voor de kinderopvang € 8,46 en voor buitenschoolse opvang € 7,27.

Wie zijn wij?

Small Society is een middelgrote aanbieder van professionele en kindgerichte kinderopvang en is een van de labels van Samenwerkende Kinderopvang. Samenwerkende Kinderopvang bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie.

Zet jij de stap?

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waar jij de ruimte krijgt om te groeien? Heb jij aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en wil jij werken bij een organisatie die ook kijkt naar jouw eigen ontwikkeling? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan!


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0302211003
Email vacature@smallsociety.nl