feb 11, 2021
Pedagogisch medewerker BSO 25,5 uur
Small Society B.V, De Bilt

Ben jij muzikaal, creatief of sportief? Leuk! De ene dag speel je samen op het sportveld en het andere moment maak je de mooiste creatieve creaties. Het zijn allemaal momenten waar jij bij betrokken bent! Jij bezorgt de kinderen, jezelf en je collega’s een leerzame dag vol plezier.

Voor onze BSO in de Bilt zijn wij opzoek naar:

Pedagogisch Medewerker BSO 25.5 uur ( verdeeld over vier dagen)

Wat houdt het werk in?

Samen met je collega`s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en begeleiding van een groep kinderen op een buitenschoolse opvang (kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar). Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen en samen spelen en maakt daarbij gebruik van uiteenlopende hulpmiddelen; houdt daarbij rekening met de wensen en behoeften van het individuele kind en de groep. . De ene dag organiseer je een hockey clinic en het andere moment ben organiseer jij een leuke creatieve activiteit. Jij bezorgt de kinderen en jezelf een dag veel plezier.

Gewenste Profiel:

– een afgeronde opleiding bijvoorbeeld in de pedagogische richting;

– een actieve en flexibele werkhouding;

– uitstekende communicatieve vaardigheden;

– een representatieve uitstraling.

Wat bieden wij jou?

Een warm welkom en een boeiende baan! De omgangssfeer is informeel en binnen de organisatie wordt gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en inbreng van alle medewerkers. We bieden je in de eerste instantie een tijdelijk contract die wij graag verlengen als er een wederzijdse klik is. We kijken uit naar jouw komst!

Heb jij zelf kinderen? Leuk! Deze kunnen ook geplaatst worden bij ons op de opvang. Tarieven voor pedagogische medewerkers als klant (Small Society) zijn vastgesteld op het maximaal vergoedbare tarief die vanuit de belastingdienst vergoed wordt. Dit betekend voor de kinderopvang € 8,46 en voor buitenschoolse opvang € 7,27.

Over ons:

Small Society is een middelgrote aanbieder van professionele en kindgerichte kinderopvang en is een van de labels van Samenwerkende Kinderopvang. Samenwerkende Kinderopvang bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie.

Interesse?

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling gaat leveren? Heb jij aandacht voor de ontwikkeling van mensen en wil je in de volle breedte van de kinderopvang werken? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan!


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0302211003
Email vacature@smallsociety.nl