feb 11, 2021
Pedagogisch medewerker KDV De Bilt 36 uur
Small Society B.V, De Bilt

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Kan jij de rust bewaren op een drukke groep en vind je het leuk om kinderen zich te zien ontwikkelen door al jouw zorg en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou: 

Een pedagogisch medewerker voor 36 uur op ons kinderdagverblijf in de Bilt 

Wat ga je doen in deze functie: 

Kijk, dat jij passie hebt voor kinderen en zin hebt in een nieuwe uitdaging, is duidelijk. Anders keek je hier niet, toch? Maar nu wil je natuurlijk graag weten wat deze functie voor jou in petto heeft. Dit zouden we graag bespreken in een gesprek, maar we zullen er even kort op in gaan: 

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg en activiteiten voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Het ontwikkelen van de motoriek, de taalvaardigheid, de sociaal communicatieve vaardigheden en beginnend rekenen staan hierbij centraal. Spelend leren en ontdekken, dát is wat wij doen! Naast het leuk en leerzaam maken van de dag, neem je initiatief in je dagelijkse functioneren en werk je daarbij enthousiast samen met kinderen, ouders en collega’s. 

 

Wij vragen: 

Wat bieden wij jou? 

Wie zijn wij in het kort? 

We vertellen je graag meer over onze organisatie in een gesprek. Want zo leer je elkaar toch het beste kennen, niet? Maar hier even in het kort:  

Small Society is een middelgrote aanbieder van professionele en kindgerichte kinderopvang en is een van de labels van Samenwerkende Kinderopvang (SKO). Samenwerkende Kinderopvang bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie. 

Zet jij de stap? 

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waar jij ook de ruimte krijgt om te groeien? Wacht dan niet langer en laat van je horen door een mail te sturen naar: debilthdo@smallsociety.nl


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2128.0 - 2899.0
Telefoon 0302211003
Email vacature@smallsociety.nl