feb 11, 2021
Pedagogisch medewerker BSO 15-27 uur
Small Society B.V, De Bilt

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? 

Kijk, dat jij passie hebt voor kinderen en zin hebt in een nieuwe uitdaging, is duidelijk. Anders keek je hier niet, toch? Lees vooral verder en maak kennis met misschien wel je nieuwe baan! 

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor op de BSO in de Bilt. 

Wat ga je doen in deze functie: 

Sportieve, avontuurlijke, creatieve en enthousiaste mannen en/of vrouwen werken op de buitenschoolse opvang! Heb jij een pedagogische– of sportopleiding afgerond en wil je werken bij een organisatie die altijd in beweging is? Wij bieden jou graag die topbaan aan bij één van onze BSO’s! 

Na schooltijd en in de vakanties organiseer jij samen met je team, uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en kennis te laten maken met nieuwe activiteiten. Je laat ze groeien in hun talenten en interesses. Met je team krijg je de vrijheid om de dag vorm te geven en in te spelen op de behoeftes van de kinderen. De mogelijkheden op een bso zijn namelijk enorm! 

Wij vragen: 

Wat bieden wij jou? 

Wie zijn wij in het kort? 

We vertellen je graag meer over onze organisatie in een gesprek. Want zo leer je elkaar toch het beste kennen, niet? Maar hier even in het kort:  

Small Society is een middelgrote aanbieder van professionele en kindgerichte kinderopvang en is een van de labels van Samenwerkende Kinderopvang (SKO). Samenwerkende Kinderopvang bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie. 

Zet jij de stap? 

Wil je aan de slag in een organisatie die volop in beweging is en waar jij ook de ruimte krijgt om te groeien? Wacht dan niet langer en laat van je horen door een mail te sturen naar: debiltbso@smallsociety.nl


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0302211003
Email vacature@smallsociety.nl