jan 25, 2023
Kleinschalig & huiselijk
Kinderdagverblijf de Bengeltjes, Utrecht

Kinderdagverblijf de ‘B’engeltjes is een kleinschalige, huiselijke organisatie waarbij iedere medewerker inbreng heeft. Wij vinden dat ieder kind uniek is en zich mag ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. We zijn op zoek naar een parttime pedagogisch medewerker voor onze vestiging.
 

Waarom de ‘B’engeltjes?

Ons kinderdagverblijf bevindt zich aan de Wittevrouwensingel in Utrecht. We zijn een kleinschalig huiselijke, verticale kinderopvang waar we dagelijks 9 kinderen opvangen. De kleinschaligheid is fijn, je werkt altijd met dezelfde collega’s en bouwt een hele andere band op met de kinderen en hun ouders. Heel fijn om zo persoonlijk contact te hebben! Geen dag is hetzelfde bij de ‘B’engeltjes. Onze collega’s verzinnen altijd wel iets leuks om te doen met de kinderen: we bakken graag, pakken de bolderkar om naar Griftpark te gaan of doen creatieve activiteiten met de kinderen. Door de kleinschaligheid is er ook heel veel ruimte voor jou input, wat zijn jou kwaliteiten en wat vind jij leuk om te doen? We weten zeker dat je je snel thuis voelt bij ons 😉.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een parttime pedagogisch medewerker (18 uur) voor onze verticale groep. Een leidster die gedreven en enthousiast is en net dat beetje extra geeft dat het verschil maakt. Een leidster met een flexibele werkhouding en groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat breng jij mee?

Wat bieden wij jou?

 

Spreekt het bovenstaande je aan en herken je jezelf hierin? Neem dan contact op, dan drinken we samen een bakje koffie en bespreken we de vacature! 😊


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0631540073
Email info@kdv-debengeltjes.nl