dec 19, 2022
Pedagogisch medewerker gezocht voor Peutergroep
KDV de Zandpoort, Vleuten

KDV de Zandpoort opent per januari 2023 een nieuwe groep speciaal voor peuters met een mogelijke ontwikkelingsvoorsprong in de leeftijd van 2-4 jaar.

Ben je flexibel, creatief en vind je het leuk om in een klein team te werken en hou je van voorbereiden en er alles uit te halen voor deze mooie groep kinderen dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Samen een nieuwe groep opstarten, hoe leuk is dat om te kunnen en mogen doen?

Heb je affiniteit met hoogbegaafdheid en/of sta je er voor open om je in te lezen en te verdiepen en mogelijk cursussen te volgen lees dan door.
Vanaf januari 2023 zal de groep met de naam Peuterpraat van start gaan. We gaan eerst open op dinsdag en woensdag. Maar wie weet kunnen we op den duur wel meer dagen open omdat JIJ bij ons komt werken.
Peuterpraat hoort bij KDV de Zandpoort maar bevindt zich op een eigen andere locatie. Er zullen maximaal 12 peuters opgevangen worden en je zult alleen of samen de groep draaien. Uiteraard ligt dit aan de aantallen kinderen. We zoeken iemand die helemaal blij en enthousiast wordt wanneer je denkt aan het begeleiden van peuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Je bent zeker niet vies van voorbereiden van activiteiten en je wilt graag elk kind zien zoals het is. Uitdaging bieden maar ook begeleiden in de vaak vaste mindset is wat je wilt doen. Je weet, kent of gaat je verdiepen in de zijnskenmerken van hoogbegaafdheid en je bent vooral op zoek naar een super uitdagende leerzame en mooie werkplek. Dagen en uren zijn in overleg net als je startdatum. 

Ik zou zeggen stuur een motivatiebrief inclusief je cv en wie weet kunnen we samen om tafel gaan. 

Groeten, Astrid Stam


Contract Arbeidscontract (0-uren)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0610907200
Email astrid@kdvdezandpoort.nl