nov 14, 2022
Voor zwangerschapsverlof bij KDV Schoterbos zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke pedagogisch medewerker voor 3 dgn.
Sportfever B.V., Haarlem

Per direct:  Bij sport/natuur KDV Schoterbos zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke pedagogisch medewerker voor 3 dgn

Dit zijn wijDe sportiefste Kinderopvang van Haarlem en omstreken. Sportfever is een bekroond BSO concept, bestaat sinds 2007. Sinds 2021 zijn wij gestart met Kinderdagopvang Schoterbos voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Wij bieden zowel hele dagen als halve dagen opvang aan.

Elke activiteit sluit uitstekend aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Wij zijn zoveel mogelijk met de kinderen buiten, waar we diverse activiteiten doen op het gebied van motorische en cognitieve ontwikkeling. Door de vele buitenactiviteiten en gezonde voeding leren de kinderen spelenderwijs wat een gezonde levensstijl is. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor de basisactiviteiten die op een reguliere peuteropvang aangeboden worden. 

Bij Sportfever werken betekent dagelijkse uitdaging, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk bij Sportfever.

Wij zoeken een pedagogisch medewerker die:

Bij ons krijg je:

Functie eisen: 

• Je hebt een relevante diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo.  Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma?  Check hier of jouw diploma jou kwalificeert voor de kinderopvang. CHECK

• Flexibiliteit en creativiteit.

Spreekt dit je aan, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Stuur je motivatiebrief met cv naar monique@sportfever.nl t.a.v. Monique Westen, manager kinderopvang Sportfever of bel voor meer informatie naar 023-2100300.


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0232100300
Email monique@sportfever.nl