nov 1, 2022
KDV en BSO toppers welkom!
KinderKade, Muiden

Ben jij die BSO en/of KDV topper die zich kan inleven in de kinderen, vrijheid aankan, kinderen enthousiast kan maken en 'out of the box' kan denken?

Vind je het leuk om de kinderen na schooltijd uit te dagen en plezier te geven? Vind je de leeftijd van 0-3 jaar juist erg leuk? Ben je creatief, houd je van buiten, boerderij en aanpakken? Ben je toe aan een nieuwe frisse werkplek waar jouw kwaliteiten gezien worden?     

Dan zoeken wij jou! Wij hebben verschillende vacatures en combinatie functies zijn ook mogelijk variërend van 15 – 36 uur.

KinderKade bevindt zich bij boerderij de Koeienkade en is vooral een buiten speel opvang. Met uitzicht op het Muiderslot. We vinden het belangrijk dat kinderen met elkaar ontdekken wat er te doen is (binnen en buiten) en hoe je met elkaar omgaat.

We onderscheiden ons van anderen door onze locatie, huiselijke sfeer en de grote tuinen. Daarin zijn dieren, planten, moes- en siertuin, speeltoestellen, speelmateriaal en rijdend materieel te vinden. De BSO heeft een permanent container zwembad in de tuin. Daarnaast zijn we trots op de ondersteuning in de huishouding, waardoor de groepsleiding tijd heeft voor andere dingen.

We werken met zo min mogelijk (afvink)lijstjes, zonder app voor de ouders, zonder strak dag/activiteiten-programma, zonder camera’s op de groep. We vinden aandacht voor en contact met de kinderen erg belangrijk. Ook de ouders zijn zeer welkom op de groep.

De BSO is ruim en creatief van opzet, zodat de kinderen voldoende plek hebben om te spelen, te chillen, huiswerk te kunnen maken, te eten, te kunnen knutselen en te doen waar ze zin in hebben. Ook bij de dagopvang zijn de ruimtes groot en is er genoeg plek voor iedereen.

Activiteiten bieden we zeker aan, maar zullen per dag en week verschillen en ook afhankelijk zijn van het weer. We zijn meer gericht op ontdekken en spelenderwijs leren dan specifiek op educatie. Iedere collega heeft eigen talenten en is wel ergens goed in: deze mogen gebruikt worden! Kinderen krijgen daardoor een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Bij de BSO zullen we met name in de schoolvakanties gericht (thema)activiteiten aanbieden, dan is daar meer tijd voor. In schoolweken ligt de nadruk op buiten spelen en eigen keuze wat te doen.

We kijken niet zo naar sluitende of passende cv’s en leeftijd, wel zijn de juiste diploma's vereist. Zie hiervoor de CAO Kinderopvang. En toch is er ook wat mogelijk qua ervaring die je elders hebt opgedaan, opleidingen die met een beetje bijscholing akkoord zijn. We zijn ook bereid een Ervaringstraject (EVC) of gelijkstellingsprocedure in te gaan.

We willen wel graag weten wie je bent en hoe je ons team kunt versterken. Een brief vinden we dan ook belangrijk. We bieden geen bonussen aan als je bij ons komt werken, maar wel een fijn bedrijf, waar de sfeer prettig is en waar je je al gauw thuis zult voelen.

Kijk voor meer informatie over ons en ons beleid op www.kinderkade.nl en bel met Evelien Hortensius Jansen: 0294 264 232 of stuur een mail naar fieke@kinderkade.nl

Wij zijn een middelgrote zelfstandige organisatie (3 groepen BSO, 4 groepen KDV en 26 mensen personeel) zonder grote stichting en bestuur boven ons. Daardoor is “het kantoor” dichtbij en makkelijk bereikbaar.

Inschaling in schaal 6 (€ 2.047- €2.793 op basis van 36 uur) van de cao Kinderopvang en minimaal mbo 3 niveau.

 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2047.0 - 2793.0
Telefoon 0294264232
Email planning@kinderkade.nl