okt 25, 2022
Pedagogisch medewerker Bos BSO
Kinderopvang SKDD, Doorn

Ben jij een echte natuurliefhebber?

 

Houd jij ervan om natuurgerichte activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren? En ga jij graag buiten, in de natuur met kinderen aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou!!

Bij kinderopvang SKDD draait het om interactie en elkaar écht zien. Want wat we ook doen voor een ander, wat we ook samen ondernemen, waarin we ook verschillen of overeenkomen, als we elkaar zién en echt naar elkaar luisteren, ontstaat er iets moois. Iets van allebei. Groei bijvoorbeeld of een nieuw idee. Dat is hoe we binnen kinderopvang SKDD werken.

We werken vanuit drie pijlers, namelijk sport, muziek en natuur. Bij onze Bos BSO’s staan activiteiten in de buitenlucht centraal. Voor de kinderen is dit dé plek voor natuurlijk spel en natuurlijke ontdekkingen. Jij vindt het leuk om buiten te zijn en samen met je collega’s zorg je voor een dagelijks aanbod van gevarieerde activiteiten. In deze functie werk je 7 tot 15 uur per week op maandag-, dinsdag- en/of donderdagmiddag. In de schoolvakanties werk je twee hele dagen. 

Heb je niet de juiste opleidingsachtergrond om als pedagogisch medewerker te werken, maar heb je wel praktijkervaring met het werken met kinderen? Mogelijk kan je door het doorlopen van een EVC-procedure toch in de kinderopvang werken. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Contract Arbeidscontract (0-uren)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 06-13734058
Email invalpool@skdd.nl