jan 7, 2021
Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang eventueel in combinatie met KDV voor uren uitbreiding
Smallsteps Duinrakkers, NOORDWIJKERHOUT

Ben jij die ervaren collega die wij zoeken? Smallsteps Duinrakkers in Noordwijkerhout zoekt een nieuw en bevlogen teamlid voor de  buitenschoolse opvang. Eventueel in combinatie met het kinderdagverblijf, zodat uren kunnen worden uitgebreid.

Ontdek de wereld van...

...Smallsteps Duinrakkers. Het team bestaat uit 21 medewerkers. Sommige met jaren ervaring en andere vol nieuwe ideeën meegenomen vanuit hun net afgeronde opleiding.

De locatie bestaat uit 4 kinderdagverblijf groepen. Een verticale-, baby-, peuter- en 3+ groep. Daarnaast ook nog 2 BSO groepen.

Smallsteps Duinrakkers is gelegen in een rustige omgeving. De locatie is geheel gelijkvloers en heeft een grote speelhal voor de kinderen. Daarnaast hebben we een eigen natuur/ontdektuin voor de kleintjes en een mooie grote speeltuin aan de overkant. Op Duinrakkers kunnen kinderen van het KDV doorstromen naar de BSO. In onze 3+ groep wordt er al veel geoefend met de schoolse vaardigheden.

Ben jij die pedagogische medewerker die positiviteit uitstraalt en een toevoeging is voor ons team? Solliciteer dan snel!

 

Jij bent er...

… als ze moeten bijkomen van een drukke schooldag of even willen vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als taal en rekenen. Kortom, jij staat als pedagogisch medewerker bij Smallsteps Duinrakkersin Noordwijkerhout altijd klaar om de kinderen na schooltijd op te vangen. Je bent hun rustpunt én partner in crime bij het bedenken van de meest creatieve binnen- en buitenactiviteiten. Een tijdmachine bouwen of een circusvoorstelling maken? Laten we aan de slag gaan! Niets is te gek, want jij gelooft in de kracht van ieder kind. Jij pakt het initiatief bij het:

Wat maakt jou succesvol

Je hebt misschien geen superkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijn minstens zo bijzonder. Met jouw tomeloze energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Samen met je collega’s bied je ieder kind de uitdaging die bij hem of haar past. Daarbij kun je vertrouwen op: 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0650172021
Email leonie.janssen@smallsteps.nl