aug 4, 2022
Flexibel werken op de leukste BSO
ONS Domeintje, Dordrecht

Functieomschrijving

Het (bijna) onmogelijke!
We zoeken de allerleukste pedagogisch medewerker die onze kinderen een gewone leuke of een te gekke dag wil bezorgen en alles daar tussenin. In eerste instantie voor het vervangen van een zwangerschapsverloven, maar vinden de kinderen je echt de coolste en liefste pedagogisch medewerker is een vaste dienstverband ook een mogelijkheid. 

Onze visie:
ONS Domeintje staat voor een gezellige, veilige plek waarin kinderen zich zelf kunnen zijn. Gezellig samen eten, samen spelen, of gewoon even lekker niks doen, als ze dat willen.

Buitenschoolse opvang is vrije tijd voor de kinderen. De kinderen kiezen zelf wat ze willen gaan doen. We stimuleren kinderen verder te kijken dan het geijkte en bieden gevarieerde activiteiten aan, maar niks moet.
Kinderen hebben zelf soms de meest fantastische ideeën en (knutsel) suggesties. We motiveren kinderen deze met anderen te delen en we helpen indien nodig bij de uitvoering hiervan.
Bij ONS Domeintje worden kinderen gestimuleerd om zelf initiatieven te nemen en dingen te ontdekken cq. te ervaren.

Wij zoeken iemand:

Wij bieden:

Werktijden zijn:
In schoolweken van 7.00u. tot 8.30u en van 13.30u tot 18.00u.
Tijdens vakanties werken we met ochtend-, middag- en dagdiensten.

Solliciteren?
Denk jij dat je bij onze organisatie past?
En weet jij ons en onze kinderen te overtuigen?

Stuur dan naast het vaste riedeltje van een standaard sollicitatiebrief en cv ook iets extra's voor de kinderen, want als er iemand overtuigd moet worden, zijn zij het!


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 06 29018558
Email marjolein@ons-domeintje.nl