jul 22, 2022
Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf
Casca Kinderopvang Heemstede, Heemstede

Vacature Pedagogisch Medewerker KDV


#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teamMolenwerf#cijferwerkgeluk 8,3
Op dit moment hebben een vacature voor een PM Kinderdagverblijf voor de dreumes/peutergroep (25 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen, ma/do/vrij).  


Ben jij nieuwsgierig, houd je van actief met dreumessen spelen en ben je op zoek naar leuke collega's om mee samen te werken? Kom dan naar Casca Kinderopvang in Heemstede. Onze medewerkers scoren het werkplezier bij Casca kinderopvang met een 8,3 en geven aan dat ze vooral de vrijheid die ze krijgen heel fijn vinden. 

Hoe ziet werken bij Casca Kinderopvang eruit?
•    Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze medewerkers naar streven. Dat we hele tevreden medewerkers hebben is te zien in het laatste tevredenheidsonderzoek: een 8 voor de tevredenheid en een 8,3 voor werkgeluk! 
•    Vaste teams & regelmatige werktijden. Onze verschillende teams bestaan uit enthousiaste en vaak vaste medewerkers. We zorgen voor vaste werkdagen en regelmatige werktijden. Daarnaast krijg je bij ons al snel een vast contract.
•    Geen winstoogmerk: Casca is een maatschappelijk bewuste organisatie die het welzijn van haar medewerkers en de kinderen het allerbelangrijkste vindt. Daarom gaan bij ons alle inkomsten direct weer terug naar de kinderen en de medewerkers.
•    Veel vrijheid voor hoe jij je werk wilt invullen en welke activiteiten je wilt doen. Natuurlijk krijg je begeleiding vanuit onze Pedagogische coaches maar geloven dat onze medewerkers zelf heel goed kunnen inschatten wat er bij de kinderen nodig is om ze uit te dagen.
•    Mooie locaties waarvan onze medewerkers aangeven dat ze zich er prettig voelen. Onze groepen zijn modern ingericht, ruim en allen hebben een grote buitenruimte.
Oh ja en het is natuurlijk erg gezellig bij ons in het team en we doen regelmatig leuke dingen samen.

Wat bieden we?
•    Vaste dagen en weinig wisseling in diensten.
•    Een contract voor ongeveer 25 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen. 
•    Veel trainingen en cursussen. We bieden allerlei cursussen die je helpen om jouw pedagogische kennis te verdiepen.

•    Persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de ruimte om je op persoonlijk vlak ook te ontwikkelen. Talentontwikkeling, Communicatie en Samenwerken bijvoorbeeld.
•    Extra Secundaire Arbeidsvoorwaarden: Naast de standaard voorwaarden bieden we ook nog een fietsenregeling en voorrangsregeling voor je kind bij Casca Kinderopvang.
•    Een goed salaris. Inschaling in schaal 6 (€2.188 - €2.899 op basis van 36 uur) van de CAO Kinderopvang.
•    Een werkgever die haar medewerkers waardeert en veel tijd, aandacht en geld investeert in hun welzijn en werkplezier.

Wat vragen we van jou?
Dat je met veel liefde en plezier met onze kinderen werkt. Dat vinden we het belangrijkste. En je moet in het bezit zijn van een kwalificerend diploma. 


Diploma check
Doe voordat je solliciteert wel even de diplomacheck via deze link om te bekijken of je ook echt gekwalificeerd bent. Zonder het juiste diploma mogen we je helaas niet laten werken. https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang.
Heb je vragen? Stel ze gerust via de chat op de website van Casca Kinderopvang aan Eiske van HR of mail naar hr@casca.nl.
Stuur je sollicitatiebrief en C.V naar hr@casca.nl. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Olah, 023-5483833/5, werkdagen maandag t/m donderdag. De sluitingsdatum voor de vacature is 10 augustus 2022.


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2177.0 - 2964.0
Telefoon 0235483812
Email peno@casca.nl