jun 2, 2022
Enthousiaste Pedagogisch Medewerkster gezocht!
Kinderopvang Het Droompaleisje Westland BV, VLAARDINGEN

Wil jij oprecht gewaardeerd worden en werken op een locatie waar het als ‘thuis’ aanvoelt? Al onze collega's werken op vaste dagen in de week en op een vaste groep.

Op een van onze drie locaties in Vlaardingen zoeken wij voor zowel de peutergroep als de babygroep een enthousiaste, creatieve en zelfstandige pedagogisch medewerker voor 2,3 of 4 dagen (dagen in overleg). Als vast gezicht van de peuter of babygroep ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verzorging en activiteiten van de kinderen van 0-4 jaar. Je bent een toegevoegde waarde als het gaat om het leervermogen van kinderen te vergroten, taalontwikkeling en structuur op de groep.

Over Het Droompaleisje

Het Droompaleisje is een kleinschalige organisatie, bestaande uit zes kinderdagverblijfgroepen (verdeeld over drie locaties). De locaties zijn gevestigd in Vlaardingen Holy en in Vlaardingen West. Beide locaties bestaan uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (0-4) jaar. De locaties zijn goed bereikbaar per OV en met de auto. Voor de deur is ruim en gratis aanbod van parkeerplaatsen.

Het is voor ons belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarin alle kinderen en medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De directrice en locatiemanager zijn dagelijks aanwezig op de locaties en zijn erg betrokken. Zij kennen alle kinderen en ouders.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met ervaring in de kinderopvang op een peutergroep of babygroep.

Ondanks dat je structuur aanbiedt, kan je ook flexibel zijn en improviseren wanneer een situatie hierom vraagt. Je schudt bijvoorbeeld een beweegactiviteit uit je mouw als je merkt dat de kinderen onrustig zijn, of je creëert juist een rustmoment.
Verder vinden wij het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten kent, zodat wij deze optimaal kunnen inzetten op de groep. Omdat je niet overal goed in kan zijn, vinden wij het fijn als je je eigen leerpunten kent.

Wat bieden wij?

Je komt in een klein, hecht en gezellig team. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar als het goed gaat, maar ook als iets anders kan. We staan klaar voor elkaar en denken met elkaar mee. We zijn één organisatie en doen het samen!
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de laatste CAO Kinderopvang.

Zien wij je binnenkort bij Het Droompaleisje?

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.188,00 - €2.979,00 per maand

Vacature aanpassen

Open

Bekijk de vacature in de live-omgeving


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2200.0 - 3000.0
Telefoon 010 751 48 81
Email ibrahim@hetdroompaleisje.nl