feb 17, 2022
Pedagogisch medewerker bij Villa Bloom te Den Haag
Villa Bloom, Den Haag

Voor onze locaties zijn wij opzoek naar meerdere nieuwe collega's voor 27 tot 36 uur. We hebben inmiddels zes locaties, vijf in Den Haag en een in Wassenaar, maar blijven een kleinschalige organisatie. Dat zorgt voor een persoonlijke sfeer, betrokkenheid en veel aandacht voor kwaliteit. Niet alleen de kinderen, maar ook onze pedagogisch medewerkers voelen zich daardoor bij ons thuis en kunnen zich optimaal ontwikkelen. Ook organiseren we met regelmaat een training of workshop om jouw skills te ontdekken en te laten groeien. Daarmee biedt Villa Bloom jou een inspirerende baan in de kinderopvang.

WIE BEN JIJ

Jij bent iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, de toekomst. Daarin zie jij het belang van het spelen in de natuur, gezonde voeding en de ontwikkeling van kinderen. Jij trekt als eerste die regenlaarzen aan en gaat met de kinderen naar buiten, jij ziet overal om je heen mogelijkheden en deelt jouw enthousiasme met de kinderen.

Voldoe je niet aan de Kwalificatie-eis pedagogisch medewerker, maar wil je wel graag in de buitenschoolse opvang werken? Wij bieden diverse scholingsmogelijkheden aan.

WAT BIEDEN WIJ JOU

In onze bloeiende, internationale en inspirerende werkomgeving ben je onderdeel van een gemotiveerd en toegewijd team. Door het aanbod van verschillende opleidingen en trainingen, kun je bovendien ook zelf groeien. Daarnaast bieden we je:

· Met onze pedagogische coach gaan wij werken aan jouw individuele ontwikkeling. Tevens geven wij vier keer per jaar seminars/cursussen gericht op het beleid Montessori pedagogiek;

· Een salaris conform de cao Kinderopvang, schaal 6 (€ 2.139,- tot €2.913,- afhankelijk van werkervaring) ;

· 8% vakantiegeld;

· Reiskostenvergoeding (€ 0,19/km, vanaf 9 km);

· Maandelijkse tegemoetkoming van je zorgverzekering van €8,-;

· Aantrekkelijke bonus;

· EHBO cursus voor kinderen (binnen 3 maanden na aanvang dienstverband);

· Wekelijks vers fruit en maandelijks gezonde smoothies;

· Collectieve zorgverzekering (optioneel);

· Goed geregelde pensioenregeling;

· Leuke jaarlijkse teamuitjes;

 

Ben jij de groene superheld(in) voor onze kinderen? Twijfel dan niet, want wij zijn dan de kinderopvangorganisatie in Den Haag en Wassenaar waar jij elke dag met plezier en passie mag werken!


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0708200542
Email hr@villabloom.nl