jan 10, 2022
Bruisende, eigenwijze, onderzoekende pedagogisch medewerker, of vakdocent voor BSO
Kinderopvang Klein Amsterdam, Amsterdam

Klein Amsterdam is een nieuwe basisschool volgens een innovatief onderwijsconcept. Sinds 3 september 2018 hebben wij onze deuren geopend in Amsterdam-Noord. Voor onze buitenschoolse opvang zoeken wij zo spoedig mogelijk een creatieve en onderzoekende pedagogisch medewerker, of vakdocent (man, vrouw mag ook) die ons team van de buitenschoolse opvang komt versterken.

In dit profiel schetsen wij welke kwaliteiten we in ons nieuwe buitenschoolse opvang team willen zien. We ontmoeten je graag wanneer je een groot deel van ons profiel kunt vervullen:

Je gaat uit van een sterk kindbeeld en neemt de verschillen tussen kinderen serieus. Op de buitenschoolse opvang van Klein Amsterdam breng je met oeverloos geduld, met liefde en op energieke wijze de kinderen en de wereld met elkaar in contact. Bij Klein Amsterdam werken we samen. We werken vanuit één pedagogische visie. De bso sluit naadloos aan op de school.

Je gaat veel naar buiten. Op avontuur in -en onderzoek naar- de buitenruimte, veel bouwen en spelen. Beweging, dans, sport en spel, jij mag het invullen. Je neemt de kinderen mee en laat ze onderzoeken.

Ook beeldende vorming, drama en muziek komen veelvuldig aan bod. Kinderen leren vaardigheden eigen te maken en trots te zijn op wat ze neerzetten, daar sta jij voor.

Volledige vacature: https://kleinamsterdam.school/vacature-creatieve-pedagogisch-medewerkers-kunstvak-en-of-bewegingsdocenten-voor-onze-buitenschoolse-opvang-en-straks-dagopvang/


Contract ZZP Basis
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0626268212
Email roos@kleinamsterdam.school