nov 22, 2021
Pedagogisch medewerker BSO
Casca Kinderopvang Heemstede, Heemstede

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO 7+ Heemstede

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teambronstee#cijferwerkgeluk 8,3

Ongeveer 23uur per week l vaste uren (ma/di/do/vrij) l per 1 +januari 2022 l leeftijd kinderen 7+

Kom dan nu bij BSO Bronstee in Heemstede solliciteren!

Waarom BSO Bronstee? Altijd persoonlijk.

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze medewerkers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. Dat laat het cijfer uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek ook wel zien, een 8 voor de algemene tevredenheid en een 8,3 voor werkgeluk!

Op de Bronstee BSO werken we met een hecht team waar gezelligheid, plezier en creativiteit centraal staan. Voor iedereen is er ruimte om dat te doen waar ze goed in zijn. Zo kookt één van de teamleden vaak met de kinderen terwijl een ander weer helemaal enthousiast wordt van theater. Bij ons draait alles om ontspanning na schooltijd en zorgen dat kinderen in de BSO-tijd plezier kunnen maken en hun interesses kunnen ontdekken.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

Wat bieden wij?

Stuur je sollicitatiebrief en C.V naar hr@casca.nl. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline Vermeersen, 023-5483835, werkdagen maandag, dinsdag en donderdag. De sluitingsdatum voor de vacature is 1 december 2021.

 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2139.0 - 2913.0
Telefoon 0235483812
Email peno@casca.nl