nov 22, 2021
Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf
Casca Kinderopvang Heemstede, Heemstede

­Vacature Pedagogisch Medewerker KDV

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teamMolenwerf#cijferwerkgeluk 8,3

24 uur per week l vaste uren (di/do/vrij) l per 1 februrai 2022 l dreumes-peutergroep  l ter vervanving van zwangerschapsverlof

Kom dan nu bij Kinderdagverblijf de Molenwerf in Heemstede solliciteren!

Waarom KDV de Molenwerf

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze medewerkers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. Dat laat het cijfer uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek ook wel zien, een 8 voor de algemene tevredenheid en een 8,3 voor werkgeluk!

Het team dat hier werkt bestaat uit hele betrokken en vaak vaste medewerkers.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Het KDV is onderdeel van Kindcentrum de Molenwerf. Zo kunnen we veel samenwerken met de BSO van Casca én het onderwijs. Dit geeft een extra dynamiek en veel extra mogelijkheden om een doorgaande leerlijn te bieden voor kinderen.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

Wat bieden wij?

Stuur je sollicitatiebrief en C.V naar hr@casca.nl. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Olah, 023-5483833/5, werkdagen maandag t/m donderdag. De sluitingsdatum voor de vacature is 1 december 2021.

 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2139.0 - 2913.0
Telefoon 0235483812
Email peno@casca.nl