nov 5, 2021
Pedagogisch medewerker voor KDV t Weiland
Saartje Kinderopvang, Utrecht

Pedagogisch medewerker Utrecht KDV ‘t Weiland (27 uur)

Jij bent van alle markten thuis! Of je nou een baby moet verzorgen of een peuter uit de nee-stand probeert te krijgen. Je vindt jouw manieren om dit op de beste manier te doen. Daarmee tover je iedere dag een lach op het gezicht van de kinderen! Ben jij klaar voor dit avontuur bij kinderdagverblijf t Weiland in Utrecht? Solliciteer dan direct!

Jouw talent

Krijg jij iedere peuter aan het knutselen? Of ben jij de enige die elke baby aan het lachen krijgt? Dan is deze baan perfect voor jou! Als pedagogisch medewerker krijg je bij kinderdagverblijf ‘t Weiland in Utrecht volop de ruimte om jouw eigen talenten te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en wat je blij maakt: Dat is belangrijk binnen het werken bij het kinderdagverblijf.

Jij bent:

- in het bezit van een relevant mbo/hbo-diploma. Wil je weten of jouw diploma voldoet? Kijk dan op http://kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

- dol op kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar

- bereid om jezelf nog verder te ontwikkelen

- een pedagogisch medewerker die zich in de kinderen verplaatst

- zorgzaam, flexibel, oplossingsgericht en positief

Wie zijn wij

Het warme team van kinderdagverblijf ’t Weiland bestaat uit een fantastische groep pedagogisch medewerkers. Het team krijgt ondersteuning van een pedagogisch coach en een betrokken teamleider, waardoor jij en je collega’s echt de focus kunnen hebben op de kinderen. De locatie is kleinschalig opgezet en heeft vier groepen; een babygroep, een peutergroep en twee verticale groepen. Kinderdagverblijf ’t Weiland is onderdeel van het integraal kindcentrum Utrecht Hoge Weide.

Fantaziehuis is een kinderopvangorganisatie met een groot aantal vestigingen in de kinderopvang, elk met een uniek karakter.

Wat wij bieden

- een dienstverband van 27 uur per week

- een salaris tussen €2139,- en €2913,- euro bruto per maand

- korting bij opvang van eigen kinderen

- korting op dagjes weg, omdat ontspanning zó belangrijk is

- ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

- veel vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

- een plek waar jouw talent tot bloei komt


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0641627409
Email werkenbij@fantaziehuis.nl