sep 15, 2021
Lieve pm-er gezocht voor kleinschalige dagopvang in hartje Amsterdam
Stichting Kindcentrum Willemientje, Amsterdam

Ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang waar je veel ruimte krijgt om mee te denken over kwaliteit, waar je samenwerkt met een hecht team van leuke collega’s, waar het écht draait om de kinderen, op een van de mooiste plekken van Amsterdam? Kom dan snel kennismaken (uren en dagen in overleg)!

Warm, gezellig, actief, respectvol en zorgzaam. Dat zijn woorden die goed passen bij Willemientje. Middenin het levendige Oud West, maar rustig gelegen op het autovrije WG-terrein. Met heerlijke buitenruimte en een gemoedelijke sfeer. Willemientje is een prettige plek voor kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers. Kinderen van 0-4 jaar zijn welkom in onze horizontale groepen. 

We hebben als autonome stichting geen winstoogmerk en met een bestuur van ouders is er breed draagvlak onder onze klanten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van de medewerkers en we hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben drie dagen per week een pedagogisch coach in huis die kinderen, ouders en medewerkers ondersteunt waar nodig. We zijn trots op Willemientje en nemen graag de tijd voor een kennismaking!

www.willemientje.com


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2252.0 - 2913.0
Telefoon 0628237883
Email info@willemientje.com