Freelancers

in de kinderopvang

Betere inkomsten voor freelancers
Goedkoper voor de opdrachtgever

Veel gestelde vragen - OpdrachtenTadaah heeft opdrachten voor de Buitenschoolse opvang (5-12) en Kinderopvang (0-4 jaar). Binnen onze regio (Amsterdam, Haarlem, Almere, Utrecht, Leiden, Den Haag en Rotterdam) zijn er in het algemeen meer opdrachten dan PMers, dus genoeg werk!

Als ZZP’er ben je zelf verantwoordelijk voor de diensten die je aanneemt dus ook als je ziek bent, ben jij verantwoordelijk voor vervanging. Let wel op dat degene die jou vervangt over dezelfde competenties beschikt als jijzelf. Bij ziekte dien je zowel de opdrachtgever en Tadaah in te lichten op 020-770 22 80 met een geldige reden.

Als ZZP’er ben je zelf verantwoordelijk voor de diensten die je aanneemt dus ben jij verantwoordelijk voor vervanging. Let wel op dat degene die jou vervangt over dezelfde competenties beschikt als jijzelf.

Nee, dit is niet toegestaan. Opdrachtgevers blijven te allen tijde klant van Tadaah. Klanten van Tadaah mogen niet direct opdrachten aanbieden aan de freelancers en omgekeerd ook niet. Dit is namelijk in strijd met de Algemene Voorwaarden van Tadaah BV. Zie onze Algemene Voorwaarden: https://tadaah-public.s3.amazonaws.com/Algemene%20Bepalingen%20Tadaah%20BV.pdf

Ja dat mag, zolang deze geen klanten zijn van Tadaah!

Tadaah is slechts de bemiddelaar en niet aansprakelijk bij incidenten tijdens opdrachten. Als ZZP'er ben jij zelf verzekerd voor ongevallen/incidenten tijdens het werk, maar het is handig om eerst te overleggen wat er in het pedagogisch beleid staat van de organisatie.

Geaccepteerde opdrachten kun je die binnen 1 week voor aanvang van de opdracht(dag) afzeggen. Als jouw opdracht binnen 1 week plaatsvindt én je kunt de opdracht niet zelf uitvoeren, dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Als ZZP’er ben je zelf verantwoordelijk voor de diensten die je aanneemt dus ook als jouw kind ziek is, ben jij verantwoordelijk voor vervanging. Let wel op dat degene die jou vervangt over dezelfde competenties beschikt als jijzelf.

Tadaah is geen werkgever maar het komt regelmatig voor dat wij senior freelancers vragen beginnende freelancers ondersteuning te bieden bij het prille begin. Ook helpen deze coaches jou om ons platform optimaal te gebruiken.

Op het platform kun je meerdere opdrachten per dag accepteren mits de uren niet overlappen.

Tadaah beoordeelt niet op jouw functioneren. De organisaties bij wie je opdrachten heb uitgevoerd krijgen de mogelijkheid om jou te beoordelen. Bij goede beoordelingen krijg je een ster bij jouw profiel. Je kunt per opdracht maximaal 5 sterren ontvangen. Het gemiddelde van alle sterren wordt weergegeven bij jouw profiel. Dat is fijn om te weten voor toekomstige opdrachtgevers.