Update: veel minder opdrachten dan normaal!

Marieke Koenders mrt 10, 2021

Omdat wij zo transparant mogelijk willen zijn naar Tadaah-ers en eventuele toekomstige freelancers, hier nogmaals een update over de impact van de lockdown op het aantal opdrachten in het systeem.

Wij krijgen veel de vraag: "Ik zie geen opdrachten en krijg geen mails meer binnen?" Dat kan helaas kloppen. Momenteel hebben we heel weinig opdrachten i.v.m. de sluiting van de BSO’s. Organisaties die naast KDV en Peuterspeelzalen ook een BSO hebben, zetten hun BSO-personeel nu in op hun eigen KDV en Peuterspeelzaal. Daarnaast hebben ze vaak ook al hun eigen inval-/flexpool die ze volgens de cao ook een aantal uren moet inplannen. Deze organisaties hebben daardoor zelf voldoende personeel/uren om hun planning rond te krijgen en plaatsen niet/nauwelijks opdrachten mee. Wij hebben er wel vertrouwen in dat de situatie weer normaliseert na de lockdown. Hiervoor hadden de freelancers het vaak voor het uitkiezen

Waarom ziet een collega Tadaah-er soms meer opdrachten dan jij?

Daarnaast kan er nog iets anders spelen waarom jij minder opdrachten ziet bijvoorbeeld dan een collega Tadaah-er. Naar aanleiding van de reisafstand die jij bereid ben af te leggen voor een opdracht, jouw competenties, jouw uurtarief, zie je opdrachten in het portaal. Almere en Amsterdam liggen bijvoorbeeld niet erg dicht op elkaar dus kun je het aanbod van opdrachten niet vergelijken, mits je echt op maximaal reisafstand staat.