Tips! Hoe vervul je zoveel mogelijk opdrachten via Tadaah

Eike Dehling okt 07, 2020

In dit artikel wat extra tips om zoveel mogelijk opdrachten te vervullen in deze uitdagende periode. Medewerkers en invallers met mogelijke corona symptomen moeten zich momenteel laten testen en mogen enkele dagen niet werken. Flink ziekteverzuim en kosten door extra inhuur van personeel zijn hiervan het gevolg.

Ook bij de invallers van Tadaah is er helaas sprake van krapte. Normaal worden alle opdrachten in een mum van tijd vervuld. Helaas duurt het momenteel soms iets langer en sommige opdrachten blijven zelfs onvervuld. Het is daarom handig te weten waar de freelancers op letten bij het aannemen van opdrachten via Tadaah.

Waar letten freelancers op?

  • Vooruit plannen: De freelancers vinden het fijn hun agenda gevuld te hebben; je kan bijvoorbeeld alvast een week vooruit plannen en de opdracht wijzigen naar behoefte.
  • Uurtarief: De meeste freelancers moeten sinds medio 2020 btw afdragen. De uurtarieven zijn incl. btw, dus dat wat ze moeten afdragen, gaat van hun inkomsten af. Het gemiddelde uurtarief ligt rond de €37,50. Opdrachten met een hoger tarief worden sneller vervuld!
  • Aantal uren: De freelancers kiezen liever langere diensten; dus een BSO-dienst van drie uur is soms lastig te vullen. Diensten van vijf uur of langer worden beter vervuld.
  • Vaste gezichten: Veel freelancers vinden het prettig om vaker bij dezelfde vestiging te werken. Als jullie een invaller hebben die goed bevalt, kun je die ook vaker inplannen!

Uiteraard zijn wij bezig onze poule freelancers flink uit te breiden, vooral voor de BSO. Ons doel is jullie altijd capabele en enthousiaste invallers te kunnen bieden.

Hopelijk komen deze tips van pas en zijn jullie allemaal in goede gezondheid!