Nieuw! Beoordeling opdrachtgever

None okt 22, 2020

Goed nieuws! Wij hebben weer druk gesleuteld aan het platform en een aantal zaken zijn verbeterd. Daarnaast hebben wij onlangs een e-mail gestuurd naar de aangesloten organisaties met het verzoek om vooral jullie tarieven omhoog bij te stellen.

Dit aangezien een aantal van jullie hard zijn geraakt door de kwestie rondom de vrijstelling BTW. Het bestuur van Tadaah is deze zaak momenteel grondig voor jullie aan het uitzoeken met behulp van een aantal fiscalisten. Lees hierover meer in het interview met Steven Lenderink in het Kinderopvangtotaal. Als er nog freelancers zijn die van de belastingdienst onlangs gehoord hebben dat ze WEL zijn vrijgesteld van btw, dan horen wij dit trouwens graag.

Opdrachtgever beoordelen

De afgelopen tijd kregen wij vaak het verzoek van Tadaah'ers of het niet mogelijk was om zelf ook een organisatie te beoordelen. Dit om het platform zo eerlijk en transparant mogelijk te houden, voor zowel organisaties als freelancers. Vanaf deze week kan dit inderdaad! Dus log vooral in bij de Tadaah portal als je bijvoorbeeld altijd een warm welkom krijgt bij een bepaalde kinderopvang en schrijf een beoordeling. We willen hierbij wel benadrukken dat een beoordeling met respect en op verantwoordelijke wijze moet worden geschreven.

kleiner Tadaah.png

Minder mail ontvangen

Daarnaast hoorden we dat jullie inbox nogal eens vol stroomde door de hoeveelheid mails die automatisch vanuit het platform worden verstuurd. Ook hier hebben we een oplossing voor gevonden. Je kan nu de optie "samenvatting" aanklikken onder instellingen.

Nu krijg je enkel nog de meest urgente opdrachten binnen via enkele mails en de rest in één samenvatting email. Kortom veel minder e-mails per dag.

Mochten jullie nog andere ideeën hebben, over hoe Tadaah te verbeteren? Je kunt altijd mailen naar info@tadaah.nl. We horen het graag!